FAQ

Veel gestelde vragen

Algemeen

Ontwerp

Onderhoud

Webdesign

Algemeen

Welke kosten zijn er na het opleveren van de website, webshop of app?

Na oplevering van de dienst, zijn er altijd vaste kosten. Denk hierbij aan hosting, ssl certificaat, e-mail, domeinnaam registratie, updates & licenses. Als u bij ons voor de maandelijkse betaling heeft gekozen, zitten deze dingen standaard bij uw pakket inbegrepen. Als u voor de eenmalige betaling heeft gekozen, dan zal u deze dingen zelf moeten regelen. Er is dan wel een mogelijkheid om een apart onderhoudscontract met ons af te sluiten, zodat wij dit regelen.

Wat rekenen jullie voor wijzigingen aan een opgeleverde website?

Als u bij ons een onderhoudscontract heeft (zit inbegrepen bij de maandelijkse betalingen) zullen wij kleine wijzigingen, zoals een ander tekstje of een ander plaatje gratis wijzigen. Voor grote wijzigingen zoals nieuwe pagina’s of een nieuwe layout berekenen wij een standaard uurloon.

Bij wie ligt het auteursrecht?

Voor de meest recente informatie kunt u onze algemene voorwaarden – artikel 11 raadplegen.

Werken jullie ook samen met andere partijen?

Wij werken samen met een aantal partijen in de buurt van Maas en Waal. Voor dingen zoals fotografie, drone beelden, video’s, logo design et cetera kloppen we bij hun aan.

Hoe zit het met het onderhouden van de website?

Als u bij ons een onderhoudscontract heeft (zit inbegrepen bij de maandelijkse betalingen) dan zullen wij ervoor zorgen dat uw website beveiligd is met SSL. Uw e-mailadressen blijven werken en ook de website blijf actief en up to date. Als er problemen zijn met de website of email zullen we dit meteen oplossen.

Ontwerp

Ik heb al een ontwerp. Kunnen jullie deze bouwen?

Jazeker! We kunnen uw website, webshop of app gewoon in het echt nabouwen.

Hoeveel feedback momenten zijn er?

We ontwerpen uw website, webshop of app helemaal samen met u. We zullen door blijven gaan, totdat we allebei tevreden zijn.

Onderhoud

Ik heb al een website. Kunnen jullie deze redesignen of onderhouden?

Yes, als u al een website heeft kijken we eerst naar de opbouw van uw oude site. Als deze opbouw iets is waar we wat mee kunnen dan bouwen we verder op uw oude website. Als we denken dat het beter is om opnieuw te beginnen dan beginnen we opnieuw met de nieuwste technieken zodat uw site veilig, snel en modern is.

 

Krijg ik een domeinnaam en e-mailadressen?

Als u bij ons een onderhoudscontract heeft (zit inbegrepen bij de maandelijkse betalingen) dan ontvangt u ook een domeinnaam en een aatal e-mailadressen. Het aantal e-mailadressen verschilt per pakket dat u kiest.

Moet ik de hosting door jullie laten doen?

Nee, dit is niet nodig. Als u bij ons een onderhoudscontract heeft (zit inbegrepen bij de maandelijkse betalingen) dan zit de hosting erbij inbegrepen zodat wij snel technische problemen kunnen oplossen. Als u ervoor kiest om een andere hosting provider te kiezen dan zijn de eventuele problemen niet meer onze verantwoorlijkheid, ook kunnen we niet garant staan voor de kwaliteit die de door u gekozen hosting provider levert.

Webdesign

Beloven jullie mij een nummer 1 positie in Google?

Nee, het is lastig om te voorspellen op welke plek uw website wordt geplaatst door Google. Wij doen de standaard SEO, maar er zijn zoveel factoren die meespelen, dat wij geen eerste plek kunnen garanderen.

Kunnen jullie alles maken?

Niks is onmogelijk! Wij kunnen vrijwel alles maken op het gebied van Webdesign.

Krijg ik een uniek ontwerp?

Dit ligt eraan welk pakket u kiest. We hebben pakketten waar we een template gebruiken, omdat dit sneller en goedkoper is. We hebben ook pakketten waar we de website helemaal uniek naar uw stijl ontwerpen.

Welke CMS gebruiken jullie?

Wij leveren al onze websites met de WordPress CMS. Dit omdat WordPress super gebruiksvriendelijk is, waardoor u zelf kleine dingen op uw website kunt veranderen.

Kan ik zelf wijzigingen maken / dingen toevoegen aan mijn website?

Ja, doordat wij gebruiken maken van de WordPress CMS in combinatie met een gebruiksvriendelijk thema kunt u zelf teksten en plaatjes aanpassen.