Mollup Blog

Zes manieren om de waarde van uw ‘Over ons’ pagina te versterken

Het lijkt een van de eenvoudigste en minst ingrijpende pagina’s van een website. Uit onderzoek is echter gebleken dat een ondermaatse ‘Over ons’ pagina ervoor zorgt om klanten in de verkeerde richting te sturen.

Het simpele feit van de zaak is dat dit de enige pagina is die u de mogelijkheid geeft om uw doelgroep alles te vertellen wat er te weten valt over uw bedrijf. Of tenminste, alles wat u wilt dat ze weten, zodat ze een positief oordeel kunnen vormen over wie u bent en wat u doet.

Toch lijken er aanwijzingen te zijn dat veel bedrijven nog steeds een aantal veelvoorkomende fouten maken. Val in een van de volgende valkuilen en je zou je bedrijf en website een ernstige slechte service laten lijken:

1. Ik, ik, ik

Eerst en vooral gaat het niet alleen om jou. Laat u niet misleiden door de titel – een ‘Over ons’ pagina gaat over hoe klanten kunnen profiteren van uw kennis. Dat betekent dat u hen strategisch over uw bedrijf moet vertellen op een manier die gericht is op hun behoeften, hun verwachtingen en wat hen aanlokkelijk maakt. In tegenstelling tot het simpelweg laten zien en opscheppen over hoe goed u bent.

2. Geen indicatie van uw doel

De kans is groot dat ze al weten wat u verkoopt en/of doet. Maar hoe zit het met het doel van uw bedrijf? Zoals in waarom doet u wat u doet en wat maakt u anders dan ieder ander? Focus op de rechtvaardiging en het communiceren waarom het uw bedrijf bestaat – los van de voor de hand liggende rol als geldmaker.

3. Geen recht op antwoord

In veel gevallen zullen degenen die in een opwelling met u in contact willen komen, niet de moeite nemen om uw e-mailadres te kopiëren, naar hun account te gaan en een e-mail te schrijven. Als het daarentegen zo eenvoudig is om een paar woorden in een paar vakjes op uw ‘Over ons’ pagina te hameren, is de kans veel groter dat ze contact met u opnemen.

4. Alleen tekst, geen afbeeldingen

Gezien het feit dat het belang van deze pagina’s vaak over het hoofd wordt gezien, besteden veel bedrijven niet veel aandacht aan hun algehele uitstraling. De rest van de website wordt overladen met opvallende visuals – deze pagina bevat niets anders dan saaie en ononderbroken tekst. Gezien het cruciale belang van uw ‘Over ons’ pagina, is het echt in uw beste belang om serieus met de visuele presentatie ervan om te gaan.

5. Gebrek aan links

Als de inhoud van de pagina de lezers er goed van overtuigt dat u echt de echte deal bent, is de kans groot dat ze uw meest populaire producten en pagina’s willen bekijken. Als zodanig, zou je misschien willen nadenken over het opnemen van ten minste een handvol links dienovereenkomstig.

6. TMI

Last but not least, als u veel te zeggen heeft over uw bedrijf en het niet kunt verdragen om iets weg te laten, denk er dan over na om uw verhaal over meerdere pagina’s te verspreiden. Een van de ergste dingen die je kunt doen is veel te veel informatie in je ‘Over ons’ pagina stoppen – dit is bijna gegarandeerd om je lezers in een oogopslag af te schrikken.

Als u hier niet zeker van bent, kan het zijn dat uw webontwikkelaar of agentschap niet de beste bron is om te gebruiken, probeer dan een online marketing consultant te vinden die ervaring heeft met marketing websites.Artikel Bron: http://EzineArticles.com/expert/C_Jenkinson/725749.

Author


AvatarAvatar