Mollup Blog

3 Redenen waarom uw bedrijf gisteren had moeten beginnen met bloggen

Het is bewezen dat websites met een bedrijfsblog 55% meer verkeer naar hun site krijgen dan een website zonder blog. Waarom is dat? Het schrijven van een bedrijfsblog lijkt misschien iets anders om toe te voegen aan uw zoekmachinemarketingstrategie, maar het zou een topprioriteit moeten zijn. Zelfs als niemand uw wekelijkse of maandelijkse blogs leest, zijn de effecten op uw zoekresultaten nog steeds positief en voordelig. Laat uw bedrijf vandaag online groeien door het starten van een blog voor uw bedrijf! Hier zijn enkele redenen waarom het nuttig zou zijn:

Wanneer u een blog op uw website plaatst, zal die sleuteltekst en geoptimaliseerde inhoud nog steeds door zoekmachines worden geschraapt zolang het op uw website staat. Hoe meer bedrijfskeywords en uitgaande links die zijn opgenomen, hoe meer het zal profiteren van uw website ranking – zelfs als niemand het leest of er direct op klikt! Google houdt ook rekening met de frequentie van updates op een bepaalde site; het plaatsen van blogs een paar keer per maand zal voldoen aan die rangschikking factor.

Het plaatsen van wekelijkse blogs of informatieve stukken over onderwerpen met betrekking tot de producten/diensten die u verkoopt of uw industrie, geeft u de overhand op uw concurrentie. Door te laten zien dat uw bedrijf een marktleider en expert is, zullen meer consumenten uw merk vertrouwen en u associëren met een persoonlijkheid.

Blogs zijn kosteneffectieve marketingtools. De meeste digitale marketing tactieken gaan gepaard met het betalen om te adverteren op Facebook of andere sociale sites, maar met bloggen, kunt u effectief richten op bepaalde bedrijfskeywords, door middel van SEO content schrijven, direct op uw website voor weinig kosten. Deze blogberichten kunnen ook direct worden gedeeld op uw sociale accounts om het bereik te vergroten en nog meer verkeer naar uw website te rijden.

Blogs zijn nuttig voor vele verschillende doeleinden, waaronder het stimuleren van uw SEO inspanningen, en de oprichting van expertise achter uw merk, het verstrekken van een nieuwe stroom van inhoud aan uw sociale media volgelingen – niet te vergeten, ze zijn kosteneffectief! Begin nu met bloggen! Uw bedrijfswebsite zou blogs moeten tonen om het verkeer naar uw site te verhogen. SEO content schrijven is cruciaal voor elk aspect van website ontwerp en ontwikkeling, met name bloggen. Ook het meten van deze inspanningen met behulp van verschillende analytische methoden is een belangrijk hulpmiddel voor elke website – prestatierapporten zullen duidelijk weer geven wat uw bedrijfs trefwoord ranking en de verdeling van uw verkeer is. Die u zullen helpen zich te concentreren op de zoekwoorden die van belang zijn voor uw blogs!


Lees meer: http://www.articlesphere.com/Article/3-Reasons-Your-Company-Needs-To-Start-Blogging-Yesterday/401026#ixzz5WpVls624

Author


AvatarAvatar